Bericht aan Hubbels

Stuur een bericht aan de host van Hubbels, Martine van Harten

 

Neem contact op

Cowerken

In de open en informele werksetting kun je terecht om rustig en zelfstandig te werken, maar je vindt er ook nieuwe kennis, inspirerende gesprekken en betrokkenheid. Hubbels biedt alle faciliteiten die je nodig hebt en geeft een sociale draai aan je werk. De professionals die er werken komen uit verschillende vakgebieden zoals communicatie, marketing, ICT, design en coaching. Iedereen is lekker aan de gang met zijn of haar eigen ding, maar staat tegelijkertijd voor elkaar open. De manier waarop je werkt zegt het eigenlijk al, co-werken. Tevens dragen we een warm hart voor sociale en duurzame initiatieven.

Flexwerkplekken
In de open werkruimte van Hubbels zijn 12 tot 16 flexwerkplekken. Alle deelnemers hebben een deeltijd abonnement. Zo combineren ze thuiswerken, en overleggen bij klanten, met werken bij Hubbels. Het samen lunchen (voor €2,- eet je mee) doet het eigenlijk altijd goed. Ook weer een fijn moment om een goede boom op te zetten over werk of iets wat je hebt meegemaakt.

Uren flexibel te besteden
Het abonnement dat je kiest bepaalt het aantal uren per maand dat je gebruik kunt maken van flexwerken binnen de community. Deze uren kun je besteden zoals het jou uitkomt. In de open flexwerkruimte, of op een stiltewerkplek in een van de vergaderkamers. Je hoeft geen afspraken te maken over welke dagen je komt werken, hoeveel uur je nog hebt staan en of het wel uitkomt. Loop tijdens kantooruren gewoon binnen en zoek een plekje. Binnen de community houden de leden zelf hun uursbesteding bij. Maak zelf een schatting van je gebruik. Kom wat vaker als je net een maand op vakantie bent geweest. Of doe het rustig aan als je net heel hard gewerkt hebt.

Vergaderruimtes
Naast flexwerken heb je in Hubbels de beschikking over twee vergaderruimtes. Deze zijn representatief en prima om klanten te ontvangen, een brainstorm te houden, te vergaderen of te skypen. Je kunt de vergaderruimtes gebruiken met de aanschaf van een Vergader Knipkaart. Wanneer je een vergaderkamer wilt gebruiken kun je deze reserveren middels onze online agenda.