Bericht aan Hubbels

Stuur een bericht aan de host van Hubbels, Martine van Harten

 

Neem contact op

Nieuws

23 februari - Meetup Gamelabs

Deze avond, startende om 19.00 uur, is vooral interessant als je games wilt ontwikkelen, spelen en toekomst ziet in gamefication. Zoek de activiteit in de Meetups en meld je aan.

Openingsborrel 27 januari 2017

Het nieuwe kantoor van Hubbels is gelegen op de begane grond. Samen met 3 organisaties gebruiken we de faciliteiten in dit moderne, warme onderkomen. Om te vieren dat we op zo'n fijne plek kunnen kantoor houden, houden we samen met Oostdam & partners een lekker Openingsborrel. Vrijdag 27 januari

... Lees verder

Gratis proefdag 16 januari 2017

Benieuwd naar hoe het cowerken in de praktijk gaat? Even behoefte aan een andere omgeving? Of lijkt het je gewoon gezellig om de mensen van Hubbels te ontmoeten?
Iedereen die geïnteresseerd is mag op maandag 16 januari de cowerkplek een dagje gratis "uitproberen".
Interesse? Meld je aan bij Martine

... Lees verder

Netwerklunch 12 januari 2017

Vers op in het nieuwe kantoor, en meteen de deuren open voor de nieuwe insteek. Hubbels stelt een lunch open voor de professionals die hun netwerk willen vergroten. Heb je interesse en honger? Meld je aan via de mail bij Martine (info@hubbels.net) en sluit je aan tussen 12:00 en 13:30 uur. Eigen

... Lees verder

Verhuizing naar Bottendaal

Vanaf 1 januari 2017 betrekken wij een nieuw kantoor in Bottendaal. Vlakbij het station Nijmegen ligt het oude Dobbelman terrein, nu dienstdoende als woon- en ondernemerserf met een hoog bruis gehalte. Daar, op de Castellastraat 84 op de begane grond delen 4 bedrijven de gang bij Oostdam Partners.

... Lees verder

Bekijk het Nieuwsoverzicht