Bericht aan Hubbels

Stuur een bericht aan de host van Hubbels, Martine van Harten

 

Neem contact op

Collectieven

Het is niet vreemd dat je bij Hubbels mensen ontmoet met wie het klikt. Je hebt overeenkomsten. Een samenwerking ontstaat op natuurlijk wijze. Zo zijn de twee collectieven begonnen: Cokracht (voor communicatie) en Mobius (voor developers).

Creatief communicatie collectief

Cokracht is een samenwerking tussen communicatie en media specialisten uit Nijmegen. We zijn een sterk team en een ideale partner voor ondernemers die meer willen met hun communicatie.

 

 

 

 

 

 

 

 

Collectief van zelfstandige developers

Mobius is een collectief van developers gerund door Patrick Jansen en Remko Klumpes. Vanuit Hubbels brengen zij developers, freelance of met baan, bij elkaar om kennis en ervaring met elkaar te delen. Ook ondersteunt Mobius freelance developers bij hun ondernemerschap door o.a. hulp bij acquisitie en projectmanagement. Mobius biedt de inspirerende werkomgeving aan, want cowerken doen ze bij Hubbels in Nijmegen.

Voor bedrijven

Mobius ondersteunt bedrijven en organisaties bij het vinden van de juiste freelance developer(s) enIT-stagiaires. In ons uitgebreide netwerk bevinden zich developers met uiteenlopende skills en ervaring. Dus op zoek naar snelle en flexibele developerskracht?  mail of bel gerust met een vraag. Het collectief biedt legio mogelijkheden, ook op het gebied van innovatie en marketing. Bel (06-53960499) of mail (patrick@like-minded.nl) voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Meet-ups voor developers

Iedere derde donderdag van de maand organiseert Mobius meet-ups voor de developers uit Nijmegen. Er wordt een drankje gedronken, gepresenteerd en gepraat over actuele onderwerpen in developers-land. Kijk op www.meetup.com voor aanmelden en meer info.