Bericht aan Hubbels

Stuur een bericht aan de host van Hubbels, Martine van Harten

 

Neem contact op

Leden overzicht

 . 

Ronald Maassen

Ronald Maassen

SEO- programmamanager - Maassen Werkt

Noem mij Digital Marketing Specialist+. Samen met de betrokken medewerkers werk ik aan een flexibel en enthousiast team om de bedrijfsdoelstellingen na te jagen. Er liggen altijd kansen en iedereen kan er zijn of haar bijdrage aan leveren. Ik enthousiasmeer het team, spreek ze aan op hun rol, breng de kennis en kunde bij elkaar, want zo kom je verder.

Silvia van Uden

Silvia van Uden

Silvia van Uden - Fotografie Flows

Als fotograaf voor bedrijven, richt ik me op evenement reportages en bedrijfsportretten. Veelal binnen zorg, onderwijs en cultuur. Hier ligt mijn affectie als sociaal werker, en mijn passie als fotografe. Ook zet ik fotografie-activiteiten als wijk of zorgproject in. Als fotograaf ben ik een verbinder tussen klant en bedrijf. En een verbinder van mens tot mens met fotografie-activiteiten. Nieuwsgierig? Neem even een kijkje op www.fotografieflow-s.nl

Tim Kuijk

Tim Kuijk

Tim Kuijk - KlareCode

Sinds 2008 werk ik aan het ontwikkelen van online producten. Van websites tot met de realisatie van webapplicaties / backend systemen. Het meewerken aan nieuwe oplossingen die de workflow van een klant verbeteren zijn mijn specialiteit, of daar nou programmeren aan te pas komt of niet. Door bestaande elementen (databases, systemen, etc) op een slimme manier met elkaar te combineren ontstaat vaak een verbazingwekkend bruikbaar nieuw product.

Michael Hebben

Michael Hebben

Adviseur, projectmanager - METL advies

Als adviseur, projectmanager werk ik graag op het snijvlak van technologie, leren en veranderen. Veelal maak ik gebruik van game-based learning solutions. Denk bijvoorbeeld aan het vormgeven van interactiviteit en betrokkenheid, het formuleren van uitdagende opdrachten, het ontwikkelen van een verhaallijn (storytelling), het creëren van motivatie en het organiseren en realiseren van short feedback loops. Ik kan hierbij de succesvolle game principes toepassen en passend maken op het betreffende werkveld.

Eline Stijnen

Eline Stijnen

Bedrijfsleider - Cursito

Cursito biedt trainingen en opleidingen aan voor particulieren en professionals. Bij Cursito is het onderwijs laagdrempelig en toegankelijk. Doordat er altijd een trainingsvorm is die bij je past, blijf je gemotiveerd om de training met succes af te ronden. Zo zorgen wij ervoor dat jij kan blijven groeien.

Dennis Meffert

Dennis Meffert

Developer - Zelfstandig developer

Voor mijn klanten maak ik voornamelijk websites en apps, maar daarnaast ontwikkel ik af en toe ook games voor de lol. Ik verzet graag werk voor het Collectief Mobius in samenwerking met Remko Klumpes en anderen.

Marco van Veen

Marco van Veen

Oprichter - Maveller.com

Maveller maakt het plannen van je reis leuk! Met deze reis-route planner vindt je makkelijk wat je allemaal wilt bekijken op jouw eerstvolgende bestemming of route. Als oprichter van Maveller kan ik mijn passie voor reizen combineren met mijn passie voor de (internet) technologie & houd ik me bezig met alle facetten van het bedrijf. Vaak is het veel speuren in reisgidsen, landkaarten en de tips van vrienden om te beslissen wat je wilt zien en hoe je dat in jouw route in kunt passen.Wat wordt jouw volgende bestemming?

Robert van Engelen

Robert van Engelen

 - Cortex Code

Als website ontwikkelaar en app programmeur werk ik met name voor bedrijven en ZZP’ers in Nijmegen en omstreken. De gebruikerservaring en functionaliteit van de app of website die ik ontwikkel hebben hoge prioriteit. Ik lever niet alleen een app of website die werkt, maar ook een die makkelijk en intuïtief in het gebruik is.

Leo Peelen

Leo Peelen

The Guide - The Guide

Naast PRI-therapeut werk ik als Interim Manager. Ik heb een ruime ervaring als leidinggevende in de industrie, met een specialisatie in procesverbetering en people management. In mijn vrije tijd bemoei ik me nog wat met het baanwielrennen in Nederland, ben ik ambassadeur van de stichting Tegenkracht (http://www.tegenkracht.nl) en fiets ik jaarlijks met een ALS patient de Mont Ventoux op tijdens het evenement Tour du ALS (http://www.tourduals.nl).

Niels Loeffen

Niels Loeffen

Afgestudeerd historicus, voormalig docent, rustend journalist en nu online media analist en adviseur bij HowAboutYou. De bindende factor is altijd ‘online’ geweest. Inmiddels werk ik al 6 jaar professioneel met online media en stel mezelf daarbij voortdurend de vraag: “Kan het ook anders?” Bij HowAboutYou help ik overheden bij de inzet, analyse en organisatie van sociale media. Ook onderzoek ik de online beleving bij issues, reputatie en crisies op interactieve media waarbij overheden betrokken (kunnen) zijn.

Twitter: @nielsloeffen
LinkedIn: linkedin.com/in/nielsloeffen

Jasper Scholten

Jasper Scholten

Sales manager  - Q'straint LTD

Als Sales Manager voor Q’Straint LTD ben ik een van de nieuwe werkers bij Hubbels. Ik noem het ook wel thuiswerken plus. Voor mij zelf en voor de andere Hubbels-leden probeer ik toegevoegde waarde te creëren door van gedachte wisselen over Go-to-market strategieën, Market Intelligence en BtoB sales in het algemeen.

Job Kuipers

Job Kuipers

Multimediadesigner - Fotograaf - Video editor  - Photosjob

https://www.linkedin.com/in/photosjob

Sabine Eijkholt

Sabine Eijkholt

Documentaire maker - Eijkproducties

Als Eijkproducties heb ik me gespecialiseerd in het vormgeven van geschiedenisverhalen in hedendaagse beeldtaal. Dat doe ik door het maken van (korte) documentaires, tv-programma’s en door het schrijven van portretten. Uitgangspunt is altijd het verhaal van gewone mensen.

Raga Elshout

Raga Elshout

Internetondernemer - e-dependence

Ik ben een avonturier, ook op carriere gebied. De laatste jaren heb ik me volledig gericht op e-commerce en alle verwante aandachtsgebieden. Met mijn bedrijf ontwikkel ik online concepten voor consumenten. Gedurende de ontwikkeling is onze belangrijkste vraag: ‘wordt het kiezen van een product/dienst hier eenvoudiger door?’

Remko Klumpes

Remko Klumpes

Webdevelopment en advies - Mobius

Bij mij kun je terecht met vragen over websites, webapplicaties en apps. Ik kan zorgen voor de realisatie. Ik ken goede programmeurs en programmeer ook zelf. Ik werk vaak samen met andere developers en ook met communicatieprofessionals zoals communicatieadviseurs, interaction design, grafische vormgeving en tekstschrijvers. Dus ik kan ook helpen als je vraag breder is dan digitale communicatie.

Carlo Bongers

Carlo Bongers

Cross media designer - Studio Anders

Voor alle facetten van media ontwikkeling, nieuwe concepten en samenwerkingsprojecten binnen het collectief voor communicatie professionals in Hubbels

Anna Soedira

Anna Soedira

Mediation - Soedira - Scheidingsmediation Nijmegen

Ik begeleid in het bijzonder scheidende hoogopgeleiden om te voorkomen dat hun scheiding in een vechtscheiding ontaardt.