Bericht aan Hubbels

Stuur een bericht aan de host van Hubbels, Martine van Harten

 

Neem contact op

Voor wie?

Hubbels is bedoeld voor wie een fijne (deeltijd) werkplek zoekt, open staat voor samenwerken, en niet alleen iets wil halen, maar ook wil toevoegen aan de professionele community. Dus bij uitstek geschikt voor zzp-ers en Nieuwe Werkers. Ook kleine bedrijven tot 4 man zijn welkom.

De kracht zit in de variatie. Hoe meer verschillende vakgebieden en branches in Hubbels te vinden zijn, hoe meer de deelnemers elkaar aanvullen in kennis, ervaring en netwerk. Van trainers, coachers, webdevelopers, teksschrijvers, adviseurs... Als jij je werk kunt doen vanaf je eigen laptop, dan kun je ook deelnemen aan deze cowerkplek.

Interesse om deel te nemen? Maak een koffiedate met Martine via info@hubbels.net

Voor ZZP-ers ...

Het gaat goed. Je werkt al jaren zelfstandig en je hebt een groot netwerk. Toch is het leuk en nuttig je aan te sluiten bij een community voor professionals.

Hubbels Cowerkplek kan een goede combinatie zijn met werken vanaf je huisadres. Een paar dagen op je eigen zolder, een paar dagen bij   Hubbels. Daar ontmoet je andere professionals in een ongedwongen werksfeer. Het geeft inspiratie om de ervaringen van anderen mee te   krijgen en nieuwe ideëen op te doen. Deel je kennis en netwerk. Je hebt er altijd iets aan, ofwel meteen merkbaar, of het komt op langere termijn naar je terug. En eet lekker mee met de gezamenlijke lunch. Gezellig.

Het is regelmatig in het nieuws dat het aantal freelancers en zelfstandigen in Nederland sterk toeneemt. Om succesvol te zijn is het steeds   belangrijker in welke mate jij je kunt onderscheiden. Ben je nog steeds zo gemotiveerd en breng je zo je enthousiasme over op de klanten?   Ben je een hardwerkende eenpitter en heb je behoefte aan inspiratie en een frisse blik? Ook benieuwd wat de andere communityleden voor werk doen? 

... en nieuwe werkers!

Het Nieuwe Werken (HNW) raakt steeds meer ingeburgerd bij grote bedrijven. Medewerkers krijgen vaker de mogelijkheid om vanuit huis te werken. Naast het bedrijfskantoor en de eigen keukentafel is een abonnement op Hubbels een goede optie voor de Nieuwe Werker.

De werkgever is gebaat bij de invoering van Het Nieuwe Werken in zijn bedrijf. Het is goedkoper, medewerkers zijn flexibeler en meer gemotiveerd. Een (deeltijd) abonnement op Hubbels geeft daar iets extra's bovenop. Je wordt deelnemer van een community van professionals. Je ontmoet professionals uit verschillende branches en vakgebieden, doet nieuwe ideeen op en nieuwe inspiratie. Altijd een professionele werkomgeving met een informele sfeer.

Je kunt de abonnementsuren flexibel bij Hubbels besteden. Loop binnen, neem je koffie mee naar een vrije werkplek en start je laptop op. Geen kinderen aan je bureau, geen vuile was die nog weggewerkt moet worden. En woon je in de omgeving Nijmegen, dan geen lange reistijd. No trubbels at Hubbels. Overleg met je werkgever over een abonnement op Hubbels Cowerkplek.